Evenimente Prosweden

Licitaţie de caritate în favoarea Crucii Roşii din Arad – „Dar din suflet nevoiaşilor Aradului!”

Asociaţia Prosweden a iniţiat o colaborare cu filiala locală din Arad a Crucii Roşii Române. În cadrul acestei colaborări, printre alte acţiuni cu rol de conştientizare a opiniei publice din Arad vizavii de importanţa activităţilor şi rolului Crucii Roşii fliala Arad, vom organiza diverse evenimente de caritate in vederea strângerii de fonduri ce vor finanţa proiectele noastre de ajutorare a nevoiaşilor Aradului.

https://i1.wp.com/www.crucearosiearad.ro/wp-content/themes/crarad/images/logo_arad.png

PB090389_01

Prietenii nostri de la Crucea Rosie – Arad

Prin bunăvoinţa unor suflete nobile, prieteni ai Asociaţiei Prosweden, anume, pictorul clujan Claudiu Presecan , care a donat două tablouri pictate de el şi Mircea Boran, presedintele Foto Club Arad, ce a donat şase fotografii înrămate, cu motive diverse din natura, Asociaţia Prosweden face apel la iubitorii de artă şi la restul societaţii romaneşti, să participe la licitaţia organizată în favoarea Crucii Roşii din Arad.

A venit iarna şi frigul îşi face simţita prezenţa. Azi, 3 decembrie, au căzut primii fulgi de nea, iar nevoiaşii Aradului depind de ajutorul nostru, al societăţii civile. O modalitate de a face un cadou frumos şi în acelaşi timp să contribuiţi la ajutorarea unor oameni de lângă noi, este să participati la licitatie. Va fi un gest umanitar faţă de oameni în suferinţă ce acum cu picioarele şi mâinile îngheţate de frig încearcă să supravieţuiască acestei ierni ce este de-abia la început.

Fiecare obiect licitat va fi însoţit de un certificat înrămat, de confirmare a participării la licitaţie, semnat de preşedinţii asociaţilor Crucea Roşie Arad şi Asociaţia Prosweden.

Vă rugăm să vă alăturaţi prin participarea la licitaţie, la efortul nostru de a ajuta. Atât filiala Crucii Roşii din Arad, cât şi Asociaţia Prosweden vă vor trimite rapoarte, despre felul în care banii stranşi cu acest prilej au fost folosiţi.

Vă garantăm că până la ultimul leu, banii obţinuţi din această licitaţie, se vor duce direct în folosul celor în nevoie. Din păcate cererea este foarte mare. Dar vom încerca să folosim banii strânşi în aşa fel încât aceştia să facă cât mai mult bine în rândurile celor pe care cu greu îi vom alege să-i ajutăm. Multe din familiile ce sunt pe listele Crucii Roşii sunt cele cu copii mulţi.

Doriţi să faceţi donaţii suplimentare în folosul acţiunilor noastre comune? Vă punem aici la dispoziţie contul Crucii Roşii filiala Arad. Specificaţi pe ordinul de plată: – Pentru acţiunea comună a asociaţiilor Crucea Roşie Arad şi Asociaţia Prosweden, “Dar din suflet nevoiaşilor Aradului”.  Fiecare contribuţie contează.

Ajutaţi-ne să putem ajuta!

Contul Crucii Roşii – Arad

RO20RNCB0016005441210001 Ron

Această liciţie va contribuii la rotunjirea sumei de bani strânsă deja, cu ocazia Concertului de Caritate Lupus Dacus de la Clubul Flex din Arad, ce a avut loc in ziua de 9 noiembrie 2012. Cu această ocazie am reuşit să strângem 300 ron. Mulţumim încă o data pe această cale, tuturor celor ce s-au implicat la strângerea ei şi anume: – Grupul Lupus Dacus din Arad, Asociaţia Bicicliştii Amatori şi Asociaţia Interact.

PB090391_01

Grupul aradean Lupus Dacus

interact-aba

Fetele de la Interact si o mica parte a membrilor Asociatiei Biciclistii Amatori.

Informaţii suplimentare puteţi obţine scriindu-ne

crarad@yahoo.com

contact.proswedenarad@gmail.com

sau să ne sunaţi la următoarele nr. de telefoane:

+40 722 71 49 08 – Cuvinean Judite director Crucea Roşie Arad

+40 746 86 40 60 – Dima Petru preşedintele Asociaţiei Prosweden

Donaţiile pictorului Clujean Claudiu Presecan

Palmier II | acryl pe hârtie | 63,5 x 50 cm | 2009 – preţ pornire licitaţie 1 800 Lei

riv7
În deltă # 2 | pastel pe hârtie | 59 x 41 cm | 2010 – preţ pornire licitaţie 1 400 Lei

6-10

Donaţii Fotoclub Arad

Fiecare tablou are preţul de pornire a licitaţiei 50 Lei.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

photo for poster

10

Picture 001

Picture 003

Licitaţia se încheie în ziua de 17 decembrie 2012 ora 24:00.

Despre PROSWEDENARAD

Societate nonprofit!

Discuție

2 gânduri despre &8222;Licitaţie de caritate în favoarea Crucii Roşii din Arad – „Dar din suflet nevoiaşilor Aradului!”&8221;

 1. Felicitari.
  Pentru Mos Nicolae va trimit un dialog inspirat.
  Tripon Avram Dialog cu Moş Nicolae
  Care este cea mai importantă întrebare pe care ar fi bine să ți-o adresez ție, Moș Nicolae?… De ce suntem săraci când am putea fi bogați cu toții?… Și care este răspunsul?… Pentru că încă nu ați înțeles că bucuria se însoțește cu bogăția. Fiți bucuroși, Dragii moșului!

  Care ar fi următoarea întrebare înțeleaptă?… De ce nu progresăm pe Drumul nostru European?… Pentru că nu sunteți atenți la sensul lumii voastre, acela al abundenței. Aveți totul în Voi, nu înafara voastră. Puteți să mă întrebați fiecare orice vreți. Eu vă voi răspunde. Să auzim de bine! Eu vă aduc bucuria sărbătorilor care pot continua, dacă alegeți asta. Cu bine și cu mulți bani… și cu mulți prieteni, și cu mult noroc în viață!
  luni la 20:

  Scris de Avram TRIPON | decembrie 5, 2012, 3:51 pm

Trackback-uri/Pingback-uri

 1. Pingback: Licitaţie de caritate. | Crucea Roșie Arad - decembrie 5, 2012

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: